BRYGGAN
REDERIER
FARTYGSINDEX
TILLBAKA
NYHETER OM KOMMANDOBRYGGAN

Varför saknas en del fartyg eller rederier på Kommandobryggan?

Kommandobryggan till ankars!


Varför saknas en del fartyg eller rederier på Kommandobryggan?


De fartyg som jag presenterar på Kommandobryggan är enbart fartyg där jag har bilder i min samling. Min samling av bilder består till största delen av vykort utgivna av rederi eller varv. En del pappers foton från rederi eller varv finns också i samlingen.
Fartyg som inte finns i min samling presenteras alltså inte på sidan. Jag har valt att avstå från erbjudande om att låna in foton från andra samlare, jag tycker att det räcker rätt bra med de bilder som jag har.
En del rederier valde att ge ut vykort endast på ett urval av rederiets fartyg, andra rederier gav inte ut vykort av sina fartyg överhuvudtaget. Dessutom är min samling långt ifrån komplett.
Detta är förklaringen till att en del fartyg och rederier saknas på sidan. Hoppas att du ska uppskatta sidan trots dessa luckor.

Kommandobryggan till ankars!


Under ett par år har jag lagt mycket tid på Kommandobryggan. Nu har jag lagt ut det mesta av bilder och information som jag har i min samling, framöver blir det mest uppdateringar och kompletteringar.
Tyvärr har jag mycket begränsat med tid att lägga på Kommandobryggan i fortsättningen. Detta innebär att det kan dröja mellan uppdateringar. Dessutom blir det även långa svarstider på alla mail som kommer till Kommandobryggan. Hoppas att ni har överseende med detta och uppskattar sidan som den är.

BRYGGAN
REDERIER
FARTYGSINDEX
TILLBAKA